Lamorinierestraat 161B, 2018 Antwerpen, Belgium
+32 491 64 45 86
info@corporateculture.be
sponsored by www.pushtotalk.be

Begin met het waarom

Begin met het waarom

Begin met het waarom Simon Sinek

Een corporate culture kan maar succesvol zijn voor een organisatie als elke werknemer er ook echt achter staat. Waarom doen we wat we doen? Wat is het doel? Waar geloven we in? Het antwoord op de waarom-vraag bepaalt hoe we iets doen en wat we doen.

Simon Sinek ontdekte dat succesvolle bedrijven en inspirerende leiders dondersgoed weten waarom ze doen wat ze doen. Ze beginnen met het waarom. Vanuit hun sterke geloof in wat ze doen, inspireren ze anderen. Dat geldt zowel voor bedrijven die een product of dienst verkopen, als voor leiders die hun medewerkers inspireren. Medewerkers die helemaal achter het ‘why’ van hun leider staan, die dezelfde overtuiging hebben als hun leider, werken vaak harder en met meer overgave. Bovendien zijn ze veel loyaler aan hun werkgever dan medewerkers van leiders die alleen focussen op wat moet gebeuren.

Kortom, de onderstaande TED-talk en het daarop gebaseerde boek Begin met het waarom. Hoe goede leiders inspireren tot actie zijn een aanrader voor iedereen die werk wil maken van een inspirerende corporate culture. Op 4 november 2019 in Amsterdam kunt u Simon Sinek ook zelf aan het woord horen over Purpose Driven Leadership.

Simon Sinek: Begin met het waarom
Interessant? Deel op social media