Lamorinierestraat 161B, 2018 Antwerpen, Belgium
+32 491 64 45 86
info@corporateculture.be
sponsored by www.pushtotalk.be

Categorie: inspiratie

thuiswerken

Werken vanop afstand: hoe houdt u de schwung erin?

Online samenwerken en vergaderen, thuiswerken … Een arsenaal aan online tools zorgt voor enorme mogelijkheden. Thuiswerken om corona te stoppen vraagt niet alleen technologie maar ook een gepaste bedrijfscultuur.

Corporate culture op event

Corporate culture sleutel voor succesvol event

Voor eventbureau Push To Talk moet een evenement meer zijn dan een creatief idee of een leuk feestje. Het stemt een event altijd af met de klant op de langetermijnvisie, waarden en normen. De corporate culture die echt leeft in het bedrijf. Een event dat spoort met de corporate culture heeft immers veel meer impact.

Corporate culture geeft event meer effect (Interview met Tom Bellens op Eventplanner TV)

Corporate culture geeft event meer effect

Als een event of communicatie aansluit bij de corporate culture, heeft het meer impact. Medewerkers worden enthousiast. Stakeholders zien dat het plaatje klopt. Het event bruist. Zo komt de cultuur tot leven. Tom Bellens, CEO van Push To Talk, legt in een interview met Eventplanner TV uit waarom hij corporate culture inzet als een strategische tool.

Cultuur educam

Educam versterkt cultuur met events

Push To Talk organiseerde workshops rond de gewenste cultuur in de aanloop van events voor Educam. De uitdagingen in de autosector zijn groot. Visies botsten. Ideeën rijpten. Het resultaat was een inspirerende gedragen missie en visie. Vol vuur inspireerden de managers het publiek. Educam is nu klaar voor een mooie toekomst.