Lamorinierestraat 161B, 2018 Antwerpen, Belgium
+32 491 64 45 86
info@corporateculture.be
sponsored by www.pushtotalk.be

Corporate culture geeft event meer effect

Corporate culture geeft event meer effect

Corporate culture geeft event meer effect (Interview met Tom Bellens op Eventplanner TV)

Als een event of communicatie aansluit bij de corporate culture, heeft het meer impact. Medewerkers worden enthousiast. Stakeholders zien dat het plaatje klopt. Het event bruist. Zo komt de cultuur tot leven. Tom Bellens, CEO van Push To Talk, legt in een interview met Eventplanner TV uit waarom hij corporate culture inzet als een strategische tool.

Maak van corporate culture een houvast in turbulente tijden

Corporate culture is belangrijker dan ooit nodig. Organisaties maken veranderingen door. Bedrijven spelen in op nieuwe trends zoals digitalisering, the war for talent, klimaatverandering… Ze maken zich klaar voor de brexit of politieke koersveranderingen met een economische impact. Als gevolg daarvan zien we reorganisaties, fusies en overnames. De medewerkers moeten zich snel aanpassen. Een inspirerende corporate culture helpt organisaties turbulente tijden te doorstaan. Bovendien leidt een inspirerende cultuur tot betere financiële resultaten en gelukkigere werknemers.

Stem uw event af op uw corporate culture

Voor de organisatie van een event gaat Push To Talk op zoek naar de cultuur. De cultuur die echt leeft in een organisatie. Samen met de CEO bespreekt Tom welke cultuurelementen de organisatie wil versterken. Maar ook wat moet veranderen. Een CEO moet op een authentiek en eerlijk uitleggen aan de medewerkers waarom de cultuurverandering nodig is. Een event is een prima gelegenheid om die ambitie uit te spreken. En de medewerkers enthousiast te maken.

Als een event of de communicatie spoort met de cultuur, is het geloofwaardiger. De cultuur komt tot leven bij medewerkers, stakeholders en klanten.

Bekijk het interview over corporate culture met Tom Bellens op Eventplanner TV en haal meer effect met uw events.

Interessant? Deel op social media